Vi tänkte bygga på en liten lista på restauranger som kanske inte är så lätta att hitta till om man inte vet om dom, men som vi tycker om att äta på.

De närmaste är:

Lilla Svensken har alltid något gott att bjuda på när dom är öppna. Dagens meny publiceras på Facebook sidan och ändras dagligen.

Campobello som ligger ca 5-10 minuters gångväg från huset. Här kan alla få något dom vill ha till, i vårt tycke, bra pris i förhållande till kvalitet.

Restaurante Gran China, vår kinesiska favorit, ligger i samma område.

Lite längre bort (25 min att gå, 3 min med bil) men fortfarande i samma område så hittar ni Casa Mia som har en dagens meny med stort urval. Dom gör också goda pizzor.

I riktning Orihuela (söder om Torrevieja)..

Giacomo är en absolut favorit, där vi alltid fått bra mat och bra service. Kaffe med en brandy till kan rekommenderas som avslutning.

Inte långt från Giacomo hittar ni Nautilus som vi gärna tar en tur till i lunchtider eller för en eftermiddagsdryck av något slag. Vi gillar läget…

Om ni känner er lite äventyrslystna så kan ni försöka ta er till Rancho Blanco, bara att ta sig dit är en resa i sig. Testa gärna deras innerfile, men en liten varning, allt under medium+ är långt ifrån medium… Titta på vår karta för läget innan ni åker dock..

I Torrevieja..

Om ni gillar grillat kött och har en stor budget så är ett besök på Only Meat en upplevelse. Meny och plats är begränsad så ta gärna en tur förbi i förväg.

Bianco, vi tycker om att ta en paus här, och njuta av vyn.

Benijofar:

El Gusto är ett trevligt ställe med bra mat. Vi trivs här.

Boka bord. Det är ställen som kan vara svåra att komma in på ibland.