Skip to content

Gästbok

Vi uppskattar verkligen att få synpunkter på huset och hur ni upplevde vistelsen.

Vi har beslutat att flytta alla kommentarer till Facebook reviews så den här siten är nu stängd. Vänligen gå till Facebook reviews för att läsa omdömen.

We would really appreciate any comments about the house and how you experienced your stay.

We have decided to move all comments over to Facebook reviews and this site is now closed. Please refer to our Facebook reviews page and reviews there.


Kind Regards,
Reidun & Björn

Trackbacks

No Trackbacks

Comments

Display comments as Linear | Threaded

Posted by Gäst maj 2011 Jul 14, 2011 12:45:29 on :

Vill bara meddela att vi är jättenöjda med vistelsen, allt har fungerat bra. Terry är en trevlig kille också, han såg till att allt fungerade för oss

Posted by Guest July 2011 Aug 10, 2011 18:31:43 on :

First of all I would like to thank you for renting out such a fantastic house. We truly enjoyed 2 weeks in Spain. Thanks to Terry for his fantastic help with everything. The house was in perfect shape, as was the cleaning and everything outside. It felt as a home, and then you treat it as your own home.

Posted by Magne, Sissel & Vetle Oct 18, 2011 21:24:36 on :

Just had a perfect stay in your beautiful spanish mansion. Your hosting was so friendly and helpful to us all the complete week. Hopefully we can return the hospitality in the near future. Yes I know the feedback is just positive but we could not find something negative.

Thanks!!

Posted by Gäst maj 2012 May 08, 2012 15:16:09 on :

Ville bare si at vi koser oss veldig i huset her nede. Sommervarmen kom for fullt med oss i år, noe reisefølget vet å sette pris på. Ungene bader i bassenget 6-8 ganger om dagen, og foreldrene vet å finne seg en plass i solen med en god bok - akkurat slik en god ferie skal avvikles

Posted by Gäst 12 maj Jun 10, 2012 21:08:04 on :

Helt fantastikt hus! Vi var 6 vuxna och 3 barn och hade en toppen vecka!!!!

Posted by Gäst Augusti Aug 28, 2012 12:21:05 on :

Takk! Huset deres her nede er helt fantastisk. Vi stor koser oss. Hilsen alle 7

Posted by Gäst Juli Jul 22, 2013 18:22:27 on :

Nu är vi tillbaka hemma i Svedala igen efter två fantastiska veckor i erat underbara hus. Allt fungerade utmärkt och alla 10 (3 generationer) njöt av polen och hittade sin egen favoritplats på gården. Vi förstår att det är fullbokat.

Posted by Liss Norsted Aug 18, 2013 13:15:01 on :

Er hjemme etter en fantastisk uke i det flotte huset i calle Sibelius. Vi har feiret min mann som ble 50 år, vi var 10 stk barn svigerbarn og svigermor. Huset er fantastisk stort og flott, god plass for 10. kjøkkenet er velutstyrt, vi spiste et par kvelder på uteplassen utenfor kjøkkenet, var sååå romantisk. Vi oppholdt oss mye ved huset og bassenget da det dekket behovet til alle med det flotte bassenget. Men vi var også på Lamata stranden der vi lekte oss i bølgene. Anbefaler kinaresturanten bak bensinstasjonen, min gange. Der er det flott atmosvære og nydelig og billig mat. Vi handlet på Mercadonna som lå kun 1,5 km fra huset. Eller har man Carrefour og Habaneras som lå kun 3 km fra huset, der er det shopping for alle. mmene fikk et par kvelder på Mohito som er et utested med skumparty og liv til kl 0700. Takk for at dere leier ut det flotte huset deres, vi kommer gjerne tilbake. Hilsen Liss og Mårten Norsted med familie.

Posted by Jessica Jun 09, 2014 18:37:37 on :

Vi har haft det toppen. Ett perfekt hus då man åker två familjer tillsammans med barn. Var familj kunde ha kvälls och morgonrutiner utan att störa varandra. Det var tryggt med de höga murarna, den låsta höga grinden och poolen på egen avsats att låta barnen springa fritt i den stora trädgården med både citron och apelsinträd. Allt var bra med detta hus och hanteringen från hyresvärd. Har ni mindre barn finns en lekpark inom promenadavstånd. Ta höger utanför grinden och nere i kurvan finns en genväg till vänster som tar dig till Calle Granados som du går upp ca 3 kvarter och kommer till en park med lekplats, bra kombination med en frukost ute uppe vid Elna food (se husets info) om du har barn som vaknar tidigt. Vi hade regn ett par dagar och hitta då Bowling uppe vid Carrefour (se husets info). Ett besök till Alicante rekommenderas. När vi åkte till stranden åkte vi bara till hyresvärdarnas favoritstrand Guardamar som var så, så fin! Fina promenadmöjligheter i området (prova naturreservatet uppe vid saltsjön norr om huset). Rekommenderar varmt detta hus/resmål.

Posted by Ingvild Jun 16, 2014 16:49:18 on :

vi har akkurat kommet hjem fra en uke i Calle Sibelius 21. Vi har hatt et flott opphold som absolutt stod til forventningene! vi var 7 voksne og 4 barn i alderen 1-13 som reiste. Det var god plass til alle :-) Bassenget var akkurat passe stort, det var masse tumleplass til barna, kort vei til busstasjon som vi tok til sentrum i Torrevieja og til Habaneras kjøpesenter.

Vi hadde en utflukt til Rio Safari Elche (dyrehage) som vi godt kunne vært foruten. dyrene hadde alt for liten plass, ingen sted å gjemme seg og nesten ikke skygge for sola. Nedtur! :-(

5 min gange fra huset er det et flott badeland som vi anbefaler for barnefamilier :-) lite folk, masse vakter ved hver vannsklie og fint område.

Maten handlet vi på på et supermarked som lå 15 minutters gange fra huset. Kjempebillig mat! Vi kjøpte inn grillmat og grilte ved huset flere kvelder. Ellers hadde vi ofte lunsj på Gran China som hadde kjempe god asiatisk mat til en billig penge (like ved bensinstasjonen).

Ellers en stor takk til Mike som stod til disposisjon hvis det var noe..! :-)

Posted by Trond Jul 21, 2014 15:52:07 on :

Hei. Tusen takk for lånet av det praktfulle huset, vi har hatt 3 herlige uker hos dere. Ungene har storkost seg i den store hagen og ikke minst med bassenget. Vi kommer gjerne tilbake !!

Posted by Marian Berge Myrene Aug 11, 2015 15:59:06 on :

Juli og august 2015
Hei!
Vi var 11stk fra 2,5 år til 81 år som koste oss i 2 uker i de fineste omgivelser. Huset i seg selv var kjempe fint og med flere bad så man behøvde ikke å å stå i kø. Alle kunne bruke den tid de ønsket.
Veldig gøy med en hage der det er plass til aktive småfolk og for de som følte for å ha en stille stund for seg selv. Ekstra spennende for Kevn ( 2,5) og Tobias(5) at der var modne sitroner på trærne. Det ble litt ekstra stas å drikke med selvplukket sitron i.
Handlet ett par ganger på Elna Food ellers handlet vi mest på Carrrefour der det var enormt utvalg med alt fra lokal frukt og grønsaker til ost, fisk og grillmat. Maten laget vi flere ganger "hjemme"så kjøkken og grill ble flittig brukt.
Ellers var det så varmt at vi badet mye i bassenget. Det ble til og med et og annet nattbad.
Restaurant Gran China (ved bensinstasjonen) anbefales . Nydelig mat.
Selv om de 2 ukene var noe av det varmeste på flere år (ifølge Mike) så ble det noen turer i nærmiljøet. Bla Laguna de Torrevieja med sin slående lilla/rosa farge og naturreservatet med fine stier til å sykle og gå.
Sjømannskirka og Aqua parken Flamingo bare 5-10 min å gå fra huset er fine avbrekk.
Siden vi hadde leiebil hele tiden sjekket vi ut noen strender( strand hører ferien til). Ved de nærmeste strendene inne i byen var det vanskelig å parkere så vi fant oss et par strender litt nord for Torrevieja. Dunas de Guardemar og Playa del Moncayo var begge flotte strender der det var enkelt å parkere ( både gratis og betalende)
Ha fortsatt en fin sommer med hilsen fra Sunnmøre på den Norske vest kyst

Posted by Alexandra Ekström Jul 31, 2016 20:22:32 on :

Vi var 3 familjer som bodde i detta hus under 2v tid. Vi är supernöjda med allting. Toppen med egen stor pool, bra med kyl utomhus! Kändes som ett väldigt lyxigt hus! Gångavstånd till 2 restaurangområden vilket också är toppen. Hade problem med diskmaskinen direkt när vi kom ner men fick hjälp att lösa problemet inom en timme vilket var mycket bra. Detta hus rekommenderas starkt!

Posted by Ronny å Britt Persson Sep 01, 2016 18:43:26 on :

Hej , Björn !

Tänk vad en vecka går fort när man bor skönt och har det gott i Ert Paradis Drömvillan ! Vi har nu bara en dag kvar och ska börja packa för hemresa tyvärr . Er nyckelvärd har vi träffat , trevlig person och hans fru mycket lämplig för sitt uppdrag på Calle Sibelius 21. Vi tackar dig från oss alla i vårt Pensionärsgäng , denna vecka ska Vi hem och tänka tillbaka på när det blir Grått och Trist i Sverige .

Ronny å Britt Persson, Lars å Helnie Auren , Jan å Åsa Regnåsen , Eva Molker

Posted by Marie sundberg Jul 13, 2017 22:02:28 on :

Vi har haft två fantastiska veckor i huset på Calle Sebelius. Det har känts lyxigt att vara i den atmosfären. De bilder som finns stämmer mer än väl in på hur det ser ut. Vi är supernöjda med allt. Tack Marie

Posted by Maryanne & Arild Hegreberg Sep 04, 2018 16:35:39 on :

Vi har hatt noen flotte uker i dette deilige huset og til sammen var vi 6 voksne og 2 barn som har kost seg i bassenget. Vi feiret en 60 år dag og en 2 år dag med familie som kom på besøk til oss. Vi kan anbefale dette stedet og kommer gjerne igjen!

Maryanne & Arild Hegreberg m/fam.

The author does not allow comments to this entry

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.